Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    01

Zhejiang Gaozhong Plastik Mesin Co., Ltd. Lokasina di Cina Selang Kota -Pan County, Propinsi Zhejiang, didirikeun taun 1991, perusahaan utamina ngahasilkeun: lini produksi pipa bergelombang plastik, lini produksi pipa gulungan plastik, lini produksi pipa PP / PE / PVC, extruder plastik, mesin traction, berkelok-kelok mesin, kapang pipa plastik sareng jinis mesin plastik anu sanés. Kami parantos gaduh padamelan urang, janten kami ogé tiasa ngadamel sagala jinis pipa palastik numutkeun paménta konsumén.

BERITA

01

Naon bellows plastik?

Pipa palastik bergelombang tiasa narilep kana pipah fléksibel sapanjang arah sambungan anu fleksibel. Bellows seueur dianggo dina instrumen sareng méter ...

Vietnam Exhibition and India Exhibition
Pameran Industri Plastik sareng Karét Internasional 19Th Vietnam diayakeun di 799 Nguyen Van Linh Parkway, Tan Phu Ward, District 7, Kota Ho Chi Minh, Vietnam. Pameran & Seminar Internasional ka-11 2020 (Plastivision India 2020) diayakeun di India. Ieu ...
YUYAO Exhibition 2018-2019
Expo Plastik Internasional CHINA (YUYAO) Internasional & Expo Plastik Cina ka-20 sareng CHINA (YUYAO) Expo Plastik Internasional 2019 & Expo Plastik Cina 21th diayakeun di Pusat Pameran Internasional Plastik Ningbo Yuyao China Plastik. Paméran katarik ...