Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Zhejiang Gaozhong Plastik Mesin Co., Ltd.

1

Tentang Kami

Zhejiang Gaozhong Plastik Mesin Co., Ltd. Perenahna di Cina Selang Kota -Panan County, Propinsi Zhejiang, didirikeun taun 1991, perusahaan utamina ngahasilkeun: lini produksi pipa bergelombang plastik, lini produksi pipa gulungan plastik, produksi pipa PP / PE / PVC garis, extruder plastik, mesin traction, mesin gulungan, kapang pipa plastik sareng jinis mesin plastik anu sanés. Kami parantos gaduh padamelan urang, janten kami ogé tiasa ngadamel sagala jinis pipa palastik numutkeun paménta konsumén.

Grup Kami

Perusahaan ngagaduhan sakumpulan bakat téknis anu saé, sareng gaduh sajumlah ageung peralatan produksi CNC anu maju. Kami parantos ningkatkeun jumlah peralatan unggal taun. Ayeuna, perusahaan parantos gaduh 30-40 padamel, unggal padamel parantos sareng perusahaan langkung ti tilu taun .Kabeh sadayana gaduh téknologi, janten urang tiasa nyayogikeun palanggan mesin kualitas luhur kalayan harga murah. 

+
Pangalaman 29 Taun
+
Langkung ti 40 karyawan
+
Ékspor Ngaleuleuwihkeun 10
K +
METER KOTA

Service kami

1. Ngeunaan alat-alatna, GZSJ jangji kualitas saé 12 bulan.

2. Salami garansi, teu aya ngahaja sareng artifisial ngaruksak ngarobih bagian anu rusak, kami bakal sacara bébas ngajaga sareng jasa téknis.

3. Ngalangkungan 12 bulan, Pembeli kedah mayar biaya produksi bagian anu dipakai, sareng umur salami nyayogikeun bagian tina alat sareng alat sacara bébas

Naha Pilih Kami?

Kami gaduh langkung ti 15 taun rarancang sareng ngembangkeun pangalaman pikeun ngarobih mesin palastik anu cocog anu anjeun peryogikeun. Zhejiang Gaozhong Plastik Mesin Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan prosesi khusus kana desain sareng pabrik mesin plastik. Parusahaan urang dipikaterang duanana di imah jeung di luar negeri pikeun produk kualitas luhur sareng sistem jasa lengkep.

Pasar utama : Vietnam, India, Mesir, Yordania, Afganistan, Wétan Tengah, Jsb

Kami parantos ningkatkeun jumlah peralatan unggal taun. Kami difokuskeun paningkatan sareng pamekaran palastik produksi peralatan pipa bergelombang salami 20 taun. Kalayan téknologi produksi domestik anu terkemuka, perusahaan parantos ngagaduhan pangwangunan anu gancang. Mesin sareng alat plastik perusahaan tiasa dianggo dina ngahasilkeun sagala jinis pipa bergelombang otomatis kawat, pipa kabel sareng kabel kabel, lampu hiasan sareng pipa lantera, inlet cai sareng pipa outlet pikeun mesin cuci, pipa AC, tabung médis, pipa teleskopis jsb .... Mangtaun-taun, kami nyayogikeun produk anu saé pikeun GREE, Midea, Haier, Little Swan, sareng sababaraha perusahaan anu terkenal.

Perusahaan ngagaduhan bagian dina sababaraha paméran di dalam negeri sareng luar negeri unggal taun, ogé kami bakal nunjukkeun jalur produksi pipa bergelombang dina paméran sareng sadaya jalma tiasa ningali éta. Kami bakal ngajelaskeun kumaha mesin tiasa dianggo, naon bahanna sadayana rinci.

Kualitas anu saé pikeun arah usaha urang. Reputasi anu saé anu urang keukeuh.

Siap diajar langkung? Hubungi kami dinten ayeuna pikeun harga gratis!