Wilujeng sumping di situs web kami!

Pamotong

Pedaran pondok:

Mesin motong Otomatis (tiasa motong sagala jinis pipa bergelombang)

Motor: 1,3 KW

Modeu Posisi: poto kaméra

Akurasi posisi: ± 0,5mm

Laju: 0-12 m / mnt, tiasa diatur

Diaméterna: 5-40 mm

Tekanan hawa: 0,5Mpa

Beurat: 220 KG


Detil Produk

Tanda Produk

1

Mesin motong Otomatis (tiasa motong sagala jinis pipa bergelombang)

Motor: 1,3 KW

Modeu Posisi: poto kaméra

Akurasi posisi:±0,5mm

Laju: 0-12 m / mnt, tiasa diatur

Diaméterna: 5--40 mm

Tekanan hawa: 0,5Mpa

Beurat: 220 KG

03

Parameter Téknis utami:

Daya tarik sareng Mesin motong

Mesin motong normal

Motor: 0.38kw + 0.38kw Motor fase tilu-tahap

2

Mesin motong Otomatis (motong pipa bergelombang tanpa gabungan)

Kakuatan: 300W

Diaméterna motong: ø5-ø30mm (φ30-φ45 tiasa disesuaikan)

Tegangan: 220V 50-60HZ

Sistem Kontrol: Antarmuka komputer-PLC + manusa

Cara motong: dipotong ku motor

Akurasi posisi: ± 1%

Kecepatan motong: 10-60piece / menit (numutkeun panjangna)

Ukuran: 580X470X500mm (70KG)

FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 20-45 dinten saatos nampi setoran. Waktos khusus kedah ngabahas tanggal pangiriman anu énggal.

Q: Kumaha anjeun ngadamel cutatan pikeun klien?

A: Punten nawiskeun inpormasi ieu, janten kami tiasa masihan anjeun harga sareng naséhat salaku produsen:

1. Jenis pipa anu rék dihasilkeun.

2. diaméterna pipa.

3. Bahan baku sareng jinisna

Upami anjeun tiasa ngirim kami poto sampel anjeun, éta bakal diapresiasi pisan.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami.

img7
img8
img9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami