Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin Ngabentuk Kacepetan / Korélator

Pedaran pondok:

Model GS series High Speed ​​Corrugated Pipe Production Line (Gear Drive) parantos ngadopsi sistem kontrol PLC, anu fungsina lengkep gampang dianggo, ngagaduhan fungsi hubungan. Nalika kakuatan mesin dipareuman lumangsung dina prosés produksi, éta sacara efektif tiasa ngajagi kasalametan peralatan sareng kapang. Éta nganggo jalur anu katutup pikeun mindahkeun cetakan, operasi stabil sareng efisiensi produksi tinggi ngajamin produksi panggancangna, laju tiasa ngahontal 25 méter per menit. Ogé lini produksi jenis ieu tiasa dilengkepan ku hiji kapang kalayan kamar dua, éta tiasa ngahémat biaya anu lumayan pikeun palanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Model GS series High Speed ​​Corrugated Pipe Production Line (Gear Drive) parantos ngadopsi sistem kontrol PLC, anu fungsina lengkep gampang dianggo, ngagaduhan fungsi hubungan. Nalika kakuatan mesin dipareuman lumangsung dina prosés produksi, éta sacara efektif tiasa ngajagi kasalametan peralatan sareng kapang. Éta nganggo jalur anu katutup pikeun mindahkeun cetakan, operasi stabil sareng efisiensi produksi tinggi ngajamin produksi panggancangna, laju tiasa ngahontal 25 méter per menit. Ogé lini produksi jenis ieu tiasa dilengkepan ku hiji kapang kalayan kamar dua, éta tiasa ngahémat biaya anu lumayan pikeun palanggan. 

Detil Gancang

Kaayaan: Anyar

Bahan baku: PP / PE / PA / PVC / EVA 

Desain Sekrup: Sekrup Tunggal 

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Tegangan: 380V --- 440V atanapi Disesuaikan

Beurat: 1.5-2T

Titik Penjualan Konci: Produktivitas Tinggi

Pamakéan: Pamakéan lega

Ketik: Pipa Extrusion Making Machine

Inverter: ABB Inverter

Warna: bodas, hideung, biru atanapi ngarobih

Aplikasi: Pipa

Kaluaran : 40-60 Kg / H

Sekrup L / D: 30: 1

Ngaran mérek: GZSJ

Kakuatan: 25KW - 50 KW

Garansi: Sataun, 12 bulan

Saatos- Jualan penjualan: Suku cadang Gratis, dukungan téknis Video

Produk: Pipa

Tipe ngolah: Mesin Ngabahekeun

Motor: SIEMENS

Karakteristik sareng kaunggulan Mesin Kecepatan Pipa Kecepatan Tinggi PP PE PA PVC Bergelombang Pipa Extruder

1. Desain struktur khusus sekrup sareng tilem sareng genah dina ngarobih blok kapang ngabéréskeun masalah gampang dipakéna sekrup sareng barral, ogé kasusah dina ngabentuk résin palastik.

2. Corrugator ngadopsi struktur pendinginan cai anu ditutup, ranté blok ngabentuk nutup, sareng desain khusus rel, anu bakal ngajantenkeun sadayana blok cocog sareng leres, jalan pisan. Anjeun bahkan henteu tiasa ningali garis sambung dina permukaan pipa. Cai anu nyéépkeun bersepeda dina jero korugator, éta bakal ngajantenkeun gancang gancangna, janten laju produksi pipa bakal diangkat pisan.

Samentawis éta, korugator ngadopsi desain blok wangunan, urang tiasa nganggo struktur dasar anu sami tapi benten ngabentuk panjang korugator. Panjang ngabentuk panjang korugator, langkung seueur kaluaran pipa. Urang tiasa ngadamel béda ngabentuk panjang korugator numutkeun kabutuhan anu béda-béda cusotmers.

Kauntungan tinaHigh Speed ​​PP PE PA bergelombang Conduit Pipe Extruder Machine

1. Ngalangkungan Bantalan nutup kapang anu ngabentuk! Janten mesin ngabentuk tiasa ngajalankeun gancang pisan, ngahontal 15-25M / MIN. Kapang bentuk normal ditutup ku pin. Speed ​​biasana 8-10M / Min. PE/PA/EVA/PP mesin utama dilengkepan extruder sekrup tunggal; Mesin utama PVC ngadopsi extruder sekrup kerucut ganda.

2.Adopts Kecepatan tinggi mesin ngabentuk Korugasi: struktur tertutup, tautan modul dina pangkalan panutupan umum henteu jalan-jalan ngajalankeun dina torowongan anu dijalankeun.

3. Ngabentuk modul: éta didamel tina waja anu keras, kalayan panggunaan anu ketat tina bahan pagawean CNC anu dihasilkeun pikeun mastikeun karasa sareng presisi modul citakan. Modul ieu gampang sareng merenah pikeun dirobih

4. Coiler: Posisi tunggal atanapi posisi dobel sareng motor torsi.

5. bagian listrik: inverter ABB, kontaktor Schneider, pengontrol suhu Omron jsb.

Aplikasi

Garis produksi ieu cocog pikeun produksi sapertos kitu: tabung abah kawat otomatis-seluler, saluran kawat listrik, pipa solokan mesin cuci, tabung AC, tabung teleskopis, tabung pernapasan médis sareng jinis produk tubular anu sanés sareng sajabana .... 

Parameter Téknis utami

Modél

Kakuatan (KW)

Laju produksi (m / mnt)

Perimeter (mm)

Diaméterna (mm)

Extruder

Total Kakuatan (KW)

GS-14-2

2.2

0-20

1978

Φ7-φ14

Φ45-φ50

25

GS-55-3

4

0-25

3051

Φ10-φ55

Φ50-φ65

30

GS-55-4

4

0-25

3955

Φ10-φ55

Φ65-φ80

30-50

Rincian Packing

1: Pilem pilem bungkus heula

2: Pakét kotak kai

Palabuhan: NINGBO PORT

Sarat pamayaran: deposit 30% ku T / T sateuacanna,, kasaimbangan 70% mayar pangiriman sateuacanna.

107
108
109

FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 20-45 dinten saatos nampi setoran. Waktos khusus kedah ngabahas tanggal pangiriman anu énggal.

Q: Kumaha anjeun ngadamel cutatan pikeun klien?

A: Punten nawiskeun inpormasi ieu, janten kami tiasa masihan anjeun harga sareng naséhat salaku produsen:

1. Jenis pipa anu rék dihasilkeun.

2. diaméterna pipa.

3. Bahan baku sareng jinisna

Upami anjeun tiasa ngirim kami poto sampel anjeun, éta bakal diapresiasi pisan.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami