Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin Ngabentuk Kacepetan panengah

Pedaran pondok:

Detil Produk:

Modél GZ séri Garis Produksi Pipa bergelombang (Chain Drive) parantos ngadopsi kapang sambungan ranté, anu merenah pikeun dibongkar sareng panjang produk tiasa disaluyukeun. Éta operasi stabil kalayan laju produksi gancang tiasa ngahontal 12 méter per menit, ngagaduhan rasio kinerja-harga anu luhur pisan.

Aplikasi:

Garis produksi ieu cocog pikeun produksi sapertos kitu: tabung abah kawat mobile-otomatis, saluran kawat listrik, pipa solokan mesin cuci, tabung AC, tabung teleskopis, tabung pernapasan médis sareng jinis produk tubular anu sanés sareng sajabana….


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Modél GZ séri Garis Produksi Pipa bergelombang (Chain Drive) parantos ngadopsi kapang sambungan ranté, anu merenah pikeun dibongkar sareng panjang produk tiasa disaluyukeun. Éta operasi stabil kalayan laju produksi gancang tiasa ngahontal 12 méter per menit, ngagaduhan rasio kinerja-harga anu luhur pisan. 

Detil Gancang

Kaayaan: Anyar

Desain Sekrup: Tunggal-sekrup

Tempat Asalna: Zhejiang, Cina

Garansi: 1 Taun, 12 bulan

Tipe ngolah: Alat-alat Extruding

Dibutuhkeun Pasokan hawa: Leres

Aplikasi: Pipa

Sekrup L / D: 30: 1

Ngaran mérek: GZSJ

Layanan Saatos-Jualan: Pangrojong téknis pidéo, paréntah suplai

Warna: bodas, biru, hideung atanapi ngarobih

Inverter: Controll Frékuénsi ABB

Bahan Cocog: PP / PE / PA / PVC / EVA

Kakuatan (KW): 15 kw --- 50 kw

Tegangan: 380V-440V atanapi Disesuaikan

Beurat: 1-3 T

Motor: SIEMENS motor

Kelas Otomatis: Otomatis

Perusahaan kami tina PP PE PVC PA EVA bergelombang pipa ekstrusi garis / pembuatan garis ngadopsi bagian mesin impor sareng téknologi (nyetir motor sareng sistem kontrol listrik, kapang), kinerja palastik stabil sareng gampang, operasi anu aman.

Pipa réngsé ngagaduhan fitur résistansi suhu luhur, tahan ka korosi sareng abrasi, intensitas tinggi, kalenturan anu hadé, jsb

Fitur

1. Uselife panjang sareng efisiensi tinggi, konsumsi langkung handap, operasi kerja stabil

2. operasi gampang tur aman

3. ABB, SIEMENS, OMRON, SCHNEIDER atanapi opsional

4. waktos jaminan 1 taun, jasa 24 jam saatos dijual

Aplikasi

Garis produksi ieu cocog pikeun produksi sapertos kitu: tabung abah kawat otomatis-seluler, saluran kawat listrik, pipa solokan mesin cuci, tabung AC, tabung teleskopis, tabung pernapasan médis sareng jinis produk tubular anu sanés sareng sajabana .... 

Rincian Packing

1: Pilem pilem bungkus heula

2: Pakét kotak kai

Palabuhan: NINGBO PORT

Sarat pamayaran: deposit 30% ku T / T sateuacanna,, kasaimbangan 70% mayar pangiriman sateuacanna.

Parameter Téknis utami

Modél

Kakuatan (KW)

Laju produksi (m / mnt)

Perimeter (mm)

Diaméterna (mm)

Extruder

Total Kakuatan (KW)

GZ-20-2

1.5

8-12

2000

Φ7-φ20

Φ45

15

GZ-35-2

2.2

8-12

2000

Φ10-φ35

Φ50

20

GZ-35-3

2.2

8-12

3000

Φ10-φ35

Φ50-φ65

30

GZ-35-4

4

8-12

4000

Φ10-φ35

Φ65

30

GZ-55-3

4

6-10

3000

Φ10-φ55

Φ65

35

GZ-55-4

5.5

6-10

4000

Φ10-φ55

Φ65

35

GZ-80-3

5.5

4-8

3000

Φ20-φ80

Φ80

50

GZ-110-4.7

7.5

2-5

4700

Φ20-φ110

Φ80-φ90

70

dav
dav
102

FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 20-45 dinten saatos nampi setoran. Waktos khusus kedah ngabahas tanggal pangiriman anu énggal.

Q: Kumaha anjeun ngadamel cutatan pikeun klien?

A: Punten nawiskeun inpormasi ieu, janten kami tiasa masihan anjeun harga sareng naséhat salaku produsen:

1. Jenis pipa anu rék dihasilkeun.

2. diaméterna pipa.

3. Bahan baku sareng jinisna

Upami anjeun tiasa ngirim kami poto sampel anjeun, éta bakal diapresiasi pisan.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami