Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Vietnam Exhibition and India Exhibition

    Pameran Vietnam sareng Pameran India

    Pameran Industri Plastik sareng Karét Internasional 19Th Vietnam diayakeun di 799 Nguyen Van Linh Parkway, Tan Phu Ward, District 7, Kota Ho Chi Minh, Vietnam. Pameran & Seminar Internasional ka-11 2020 (Plastivision India 2020) diayakeun di India. Ieu ...
    Maca deui
  • YUYAO Exhibition 2018-2019

    Pameran YUYAO 2018-2019

    Expo Plastik Internasional CHINA (YUYAO) Internasional & Expo Plastik Cina ka-20 sareng CHINA (YUYAO) Expo Plastik Internasional 2019 & Expo Plastik Cina ka-21 diayakeun di Ningbo Yuyao China Plastics City International Exhibition Center. Paméran katarik ...
    Maca deui
  • Elegance Exhibition 2018-2019

    Pameran Elegance 2018-2019

    CHINAPLAS 2018 Dilaksanakeun di Shanghai. Hongqiao. Paméran Nasional sareng Pusat Konvénsi. CHINAPLAS 2019 diayakeun di Kamar Dagang Cina pikeun Pameran Perdagangan Impor sareng Ékspor, Pazhou, Guangzhou. 250.000 + Area paméran méter pasagi 180.000 + pemirsa, asalna tina 150 + ...
    Maca deui