Wilujeng sumping di situs web kami!

Pameran Vietnam sareng Pameran India

2019 anu 19Th Pameran Industri Plastik sareng Karét Internasional Vietnam diayakeun di 799 Nguyen Van Linh Parkway, Tan Phu Ward, Distrik 7, Kota Ho Chi Minh, Vietnam.

2020 11th Pameran Internasional & Seminar (Plastivision India 2020) diayakeun di India. Pameran ieu diayakeun unggal tilu taun.

Disponsoran ku AIPMA, paméran kalebet 100000 méter pasagi. Aya paméran 1800, ampir 300 perusahaan Cina sareng 125000 tamu profesional. Paméran sareng pamirsa ti Jérman, Inggris, Perancis, Portugal, Italia, Amérika Serikat, Cina, Taiwan, Korea, Jepang, Singapura, Austria, Bangladesh, Nepal, Bhutan, Burma, Thailand, Sri Lanka, UAE, Oman, Saudi Arabia, Nigeria, Afrika Kidul, Uganda, Tanzania sareng sanésna langkung ti 30 nagara. Kaseueuran paméran sugema kalayan hasil paméran.

Diperkirakeun yén 2000 perusahaan India sareng asing ti langkung ti 60 nagara bakal ilubiung dina paméran Mumbai di 2020, kalayan langkung ti 135000 pengunjung sareng pembeli, sareng daérah pameran diperkirakeun ngahontal 110000 méter pasagi. Salami pameran, perusahaan industri plastik bakal nunjukkeun panggunaan alat mékanis sareng cetakan pikeun produk plastik, sareng operasi mesin percetakan sareng mesin bungkus sareng alat.

Ieu mangrupikeun kahiji kalina perusahaan kuring ngiringan paméran asing, Kami patepung seueur babaturan anyar, palanggan énggal, hubungan bisnis énggal .Kami nyandak produk perusahaan kami di luar negeri pikeun ngantep langkung seueur urang asing terang produk kami.

Kami ngarencanakeun bakal ngiringan paméran asing deui ka langkung seueur nagara, pikeun nunjukkeun mesin kuring. Hayu langkung seueur nagara, langkung seueur jalma terang produk urang, mikawanoh produk urang, mésér produk urang. 

100
103
104

Waktos Post: Nov-02-2020