Wilujeng sumping di situs web kami!

Pameran YUYAO 2018-2019

CHINA (YUYAO) Internasional Plastik Expo 2018 & The 20th Expo Plastik Cina sareng CHINA (YUYAO) Plastik Internasional Expo 2019 & The 21th Expo Plastik Cina ditahan di Ningbo Yuyao Pusat Pameran Internasional Kota Plastik Kota Plastik.

Paméran éta narik langkung ti 29.000 padagang anu épéktip sareng ngahontal total omzet 3,9 milyar yuan.

Expo ieu ngagaduhan luas paméran sakitar 70.000 méter pasagi, 3.400 bilik sareng lima daérah paméran, kalebet bahan baku plastik, mesin plastik, alat mesin cetakan, produk plastik (alat-alat rumah tangga alit) sareng robot anu cerdas. Jumlahna aya 707 perusahaan ti dalam sareng luar negeri parantos ngiringan ngiringan pameran éta

Paméran éta lumangsung salami tilu dinten sareng muka opat ruang paméran di jero rohangan (4 # - 6 # - 8 # - ngabagi Aula) Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Plastics Internasional. Paméran museur kana alat mesin motong logam, alat mesin ngabentuk logam, lambar logam sareng alat-alat ngolah pipa, ngolah listrik sareng alat-alat mesin pamrosésan khusus laser, manufaktur sareng ngolah kapang, bahan kapang sareng téknologi aditif 3D, alat-alat otomatis sareng téknologi, industri sareng komersial alat-alat Alat sareng téknologi calakan sapertos ngukur sareng motong pakakas, alat-alat bagian fungsional mesin, jsb.

Pameran dimaksudkeun pikeun nyayogikeun téknologi canggih sareng peralatan pikeun industri manufaktur di daérah Yuyao, ngabantosan perusahaan dina inovasi industri sareng pamutahiran téknologi produksi, supados ningkatkeun daya saing pasar sareng popularitas perusahaan.

Unggal taun, perusahaan urang bakal nyandak garis témpél pipa palastik témbok tunggal pikeun ilubiung dina tés sareng ngahasilkeun pipa plastik dina situs. Di sagigireun éta, paméran anu béda tina mesin anu kami candak ogé sanés, anu narik seueur palanggan pikeun nonton sareng hoyong terang detailna dina situs. Aya ogé sababaraha palanggan anu parantos sapuk pikeun didatangan pabrik sareng nempatkeun pesenan dina situs. Unggal waktos urang reuwas, bungah, sareng bersyukur.

1006
1003
1001
1004
1002
1005

Waktos Post: Nov-02-2020