Wilujeng sumping di situs web kami!

Tunggal Screw Extruder

Pedaran pondok:

Séri SJ Single Screw Extruder parantos ngadopsi kadali frékuénsi sareng sacara efektif tiasa ngirangan konsumsi kakuatan prosés transmisi ngalangkungan cara sambungan langsung tina motor sareng gearbox réduksi. Sekrup nganggo jinis anu dipisahkeun sareng cara sirah mixer anu tiasa nguatkeun tindakan nyukur bahan, ningkatkeun pangaruh plastisitas. Extruder ieu sareng stabilitas anu saé sareng konsumsi kakuatan anu langkung handap.


Detil Produk

Tanda Produk

Tunggal Screw Extruder: Detil

Séri SJ Single Screw Extruder parantos ngadopsi kadali frékuénsi sareng sacara efektif tiasa ngirangan konsumsi kakuatan prosés transmisi ngalangkungan cara sambungan langsung tina motor sareng gearbox réduksi. Sekrup nganggo jinis anu dipisahkeun sareng cara sirah mixer anu tiasa nguatkeun tindakan nyukur bahan, ningkatkeun pangaruh plastisitas. Extruder ieu sareng stabilitas anu saé sareng konsumsi kakuatan anu langkung handap. 

Detil Gancang

Aplikasi: Tonjolan pikeun Pipa Bergelombang

Plastik Diprosés: PE, PP, PVC, PA, EVA

Kaayaan: Anyar

Kaluaran (KG / H): 0-100 kg / jam

Desain Sekrup: Bujang - Sekrup

Bahan screw: 38 CrMoAIA

Screw Diaméterna: 30mm ---- 90mm

Screw L / D: 28: 1 atanapi 30: 1

Kecepatan sekrup (rpm): 0-75 rpm

Tempat Orihin: Zhejiang, Cina

Ngaran mérek: GZSJ

Tegangan: 380V, 440 V atanapi khusus

Kakuatan: 4KW --- 55KW

Beurat: 800 KG --- 1500KG

Garansi: 1 Taun

Layanan Saatos-Jualan: Dukungan Online

Poin Jual Key: Gampang Dioperasikeun

Jenis Marketing: Produk Anyar 2020

Bahan: Baja Besi

Pidéo Pangujian Mesin: Sadia

Kauntungan utama

1: Cocog sareng sababaraha bahan polyolefin: PE / PP / PVA / PA / Eva sareng plastik anu sanés. SJ extruder sekrup tunggal ngadopsi sistem kontrol panganteur manusa-mesin canggih pikeun ngarobih kontrol otomatis tina sakabeh garis.

2: Sistem kontrol suhu anu saé pikeun mastikeun stabilitas prosés ngahasilkeun. Desain terpadu tina hawa tiis gaya sareng gaya tuang alur ngajantenkeun kasieun sareng stabilitas prosés manufacuring.

3: Sistem nyetir kinerja tinggi; Dipaké sareng gampang dijaga.

Parameter Téknis utami

Modél

Diaméter sekrup

Diaméter produksi

Kakuatan

Pusat Jangkungna

Kapasitas

SJ-30

Φ30 mm

28: 1

4 KW

1000 mm

15-20 kg / jam

SJ-45

Φ45 mm

28: 1

7,5KW

1000 mm

20-35 kg / jam

SJ-50

Φ50 mm

28: 1

11KW

1000 mm

30-45 kg / jam

SJ-65

Φ65 mm

30: 1

15-22KW

1000 mm

45-65 kg / jam

SJ-80

Φ80 mm

30: 1

30-37KW

1000 mm

60-90 kg / jam

SJ-90

Φ90 mm

30: 1

37-55KW

1000 mm

70-150 kg / jam

Parameter Téknis utami

1: Pilem pilem bungkus heula

2: Pakét kotak kai

Palabuhan: NINGBO PORT

Sarat pamayaran: deposit 30% ku T / T sateuacanna,, kasaimbangan 70% mayar pangiriman sateuacanna.

103
104
105

FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 20-45 dinten saatos nampi setoran. Waktos khusus kedah ngabahas tanggal pangiriman anu énggal.

Q: Kumaha anjeun ngadamel cutatan pikeun klien?

A: Punten nawiskeun inpormasi ieu, janten kami tiasa masihan anjeun harga sareng naséhat salaku produsen:

1. Jenis pipa anu rék dihasilkeun.

2. diaméterna pipa.

3. Bahan baku sareng jinisna

Upami anjeun tiasa ngirim kami poto sampel anjeun, éta bakal diapresiasi pisan.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami