Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin gulungan

Pedaran pondok:

Mesin gulungan tiasa dibagi otomatis, semi-otomatis, manual mesin gulungan.
Mesin gulungan otomatis tiasa dibagi stasiun tunggal sareng stasion dobel, duanana parantos ngadopsi kadali frékuénsi ku sinyal infra merah, unit lintasan tiasa ngajajar pipa otomatis, silinder tiasa restor


Detil Produk

Tanda Produk

Stasion Tunggal / Mesin Stasion Ganda

Detil:

Mesin gulungan tiasa dibagi otomatis, semi-otomatis, manual mesin gulungan.

Mesin gulungan otomatis tiasa dibagi stasiun tunggal sareng stasiun dobel, duanana ngagaduhan kontrol frékuénsi ku sinyal infra merah, unit pelintasan tiasa ngajajar pipa otomatis, silinder tiasa disimpen deui sacara otomatis sareng miceun tabung anu merenah sareng gancang. 

Pedaran lengkep

1

Mesin otomatis gulung: 

Stasion TunggalSJ-55 (Otomatis IC

Diaméter jero (mm)200

Diaméter luar (mm)800

Lebar gulung (mm)200-400

Diaméter pipa (mm)10-55

Kakuatan Motor (Kw)1.5KW / 0.4KW

2

Mesin Winding semi-otomatis

Diaméter jero (mm): 200-300

Diaméter luar (mm): 800

Lebar gulung (mm): 100-300

Diaméterna pipa (mm): 10-60

Kakuatan Motor (Kw): 0.75KW

Rincian Packing

1: Pilem pilem bungkus heula

2: Pakét kotak kai

Palabuhan: NINGBO PORT

Sarat pamayaran: deposit 30% ku T / T sateuacanna,, kasaimbangan 70% mayar pangiriman sateuacanna.

FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna éta 20-45 dinten saatos nampi setoran. Waktos khusus kedah ngabahas tanggal pangiriman anu énggal.

Q: Kumaha anjeun ngadamel cutatan pikeun klien?

A: Punten nawiskeun inpormasi ieu, janten kami tiasa masihan anjeun harga sareng naséhat salaku produsen:

1. Jenis pipa anu rék dihasilkeun.

2. diaméterna pipa.

3. Bahan baku sareng jinisna

Upami anjeun tiasa ngirim kami poto sampel anjeun, éta bakal diapresiasi pisan.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacana, kasaimbangan sateuacan shippment. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami.

img11
img12
img13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami